معرفی گوشیهای متنوع شیائومی و مقایسه آنها به امری ضروری تبدیل شده است. زیرا این شرکت اقدام به تولید گوشیهای بسیار متفاوت و گستردهای میکند. بهترین گوشی های شیائومی در دستهبندیهای ردهبالا و میان رده قرار میگیرند. انتخاب گوشی مناسب به نیازها، انتظارات و بودجه شما بستگی دارد. در این مطلب به معرفی و مقایسه گوشی های شیائومی موجود در بازار کشورمان خواهیم پرداخت.
معرفی گوشی های شیائومی
گوشیهای شیائومی در مدلهای گوناگون و در رنجهای قیمتی متفاوت تولید میشوند تا پاسخگوی همه کاربران باشند. این گوشیها از زمان عرضه، به دلیل کیفیت بالا و قیمت پایین توانستند بخش بزرگی از بازار جهانی گوشیهای هوشمند را به خود اختصاص دهند. گوشیهای شیائومی برای مدت طولانی قابل استفاده میباشند. آنها در همه ویژگیها از جمله دوربین، عمر باتری، عملکرد، صفحه نمایش و غیره از عملکرد مناسبی برخوردار هستند.
گوشیهای شیائومی در حال حاضر شماره 1 بازار میباشند. شما میتوانید مشخصات و طراحی خوب را با قیمتی کمتر از گوشیهای مشابه سامسونگ یا هواوی دریافت کنید. البته قبلاً قیمت گوشی های شیائومی نسبت به سایر رقبا، پایینتر بود. اما مدتی میباشد که این روند، شکل معکوس به خود گرفته است.
مدلهای مختلف شیائومی از گوشی Xiaomi Mi 11 Ultra با طراحی بینظیر گرفته تا گوشی پرچمدار Xiaomi 12 Pro یا Xiaomi Poco X3 NFC مقرون به صرفه، پاسخگوی نیاز هر کاربری هستند. مقایسه گوشی های شیائومی میتواند شما را در انتخاب مناسبترین مدل برای شما، یاری نماید.

گوشیهای ردهبالای شیائومی
شهرت شیائومی، بهویژه در کشور چین به گوشیهای با ظاهر معمولی اما با امکانات خوب و قیمتهای پایین بوده است. اما شیائومی در سالهای اخیر، تلاش زیادی کرده تا از این تصویر فاصله بگیرد و خود را به عنوان سازنده گوشیهای ردهبالا معرفی کند. به طور مثال، گوشی Mi 11 Ultra، تاکنون متقاعدکنندهترین تلاش شرکت شیائومی در این زمینه بوده است. در ادامه به معرفی و مقایسه گوشی های شیائومی رده بالا خواهیم پرداخت.
گوشی شیائومی Mi 11 Ultra
غول پرچمدار شیائومی یعنی Mi 11 Ultra با رم 12 و ظرفیت 512 گیگابایتی معرفی شده است. این گوشی از دوربین اصلی 50 مگا پیکسلی با دومین حسگر بزرگ صنعت گوشیهای هوشمند بهره میبرد. شیائومی Mi 11 Ultra با پنل LTPO 120 هرتزی با وضوح +WQHD و پردازنده اسنپدراگون 888 ارائه دهنده جدیدترین و بهترین امکانات بازار است. این گوشی پابهپای گوشی سامسونگ گلکسی S21 Ultra حرکت میکند.
البته گوشی شیائومی Mi 11 Ultra رقیب سامسونگی خود را در زمینههایی مانند شارژ بیسیم سریعتر و عدسی فوق عریض، پشت سر میگذارد. این گوشی دارای مقاومت IP68 در برابر آب و گرد و غبار و شارژ بیسیم 67 واتی فوقالعاده سریع میباشد. بنابراین، این مدل یکی از بهترین گوشی های شیائومی و مسلماً یکی از بهترین گوشیهای هوشمند فعلی بازار است.
گوشی شیائومی Xiaomi 12 Pro
جدیدترین گوشی شیائومی در بازار، Xiaomi 12 Pro میباشد. این گوشی دارای دوربین جدیدتر و بهتری از گوشی شیائومی 11 Ultra است، اما باید به رتبه دوم بسنده کند. زیرا اولترا 11 به لطف عدسی بزرگش، همچنان دارای سیستم دوربین قویتری است. اسنپدراگون 8 نسل 1 به همراه 12 گیگابایت رم به گوشی Xiaomi 12 Pro قدرت پردازش زیادی میدهد. اما اسنپدراگون 8 نسل 1، تراشهای است که میتواند گاهی اوقات داغ کند.
طراحی بسیار زیبای این گوشی با نسبت 89.6 درصدی صفحه نمایش به بدنه همراه شده است تا جلوه و کارایی بهتری داشته باشد. افزوده جدید به سری Xiaomi 12 Pro نسبت به گوشیهای سری 11 سال گذشته، ضبط ویدیو بهبودیافته با ردیابی خودکار سوژه و لرزشگیر الکترونیکی برتر است. همانطور که در پرچمداران اخیر شیائومی شاهد بودهایم، 12 پرو نیز دارای برخی از بهترین اسپیکرها و صفحات لمسی موجود در بازار است.
شما می توانید برای تعمیر موبایل خود از متخصصین کاردون کمک بگیرید.
گوشی های میان رده شیائومی
گوشی های میان رده شیائومی از سختافزارهای بسیار قدرتمندی برخوردار هستند. بنابراین اسم میان رده نباید شما را فریب دهد. اگر قصد ندارید پول چندان زیادی برای خرید گوشی جدیدتان صرف نمایید، به شما پیشنهاد میکنیم بعد از مقایسه گوشی های شیائومی یکی از میان ردههای معرفیشده در ادامه مطلب را خریداری نمایید.

گوشی شیائومی 11T Pro
گوشی 11T Pro شباهت زیادی به برادر خود 11T دارد. اما گوشی پرمیوم شیائومی دو مزیت قابل توجه نسبت به نسخه استاندارد دارد. اول اینکه T Pro دارای پردازنده پرچمدار 2021 یعنی اسنپدراگون 888 است. دوم آنکه باتری 5000 میلیآمپر ساعتی آن را میتوان سریعتر و با توان 120 وات شارژ کرد. علاوه بر این، چیپست Qualcomm امکان ضبط ویدیو با وضوح K8 را فراهم میکند. در مورد بقیه قطعات، دو مدل 11T و 11T Pro حداقل روی کاغذ تفاوت چندانی با هم ندارند.
نسخه پرو دارای مشخصات زیر میباشد:
- صفحه نمایش 6.67 اینچی 1080 p+ AMOLED با نرخ تازهسازی 120 هرتز
- حافظه داخلی UFS 3.1 شامل 8 و 12 گیگابایت رم
- تنظیم دوربین سهگانه در پشت
گوشی شیائومی Redmi K40 Gaming
گوشی K40 Gaming Edition بر حل سه معضل اصلی گوشیهای گیمینگ متمرکز شده است: ضخیم، سنگین و پر زرق و برق. ضخامت گوشی Redmi K40 Gaming برابر با 8.3 میلیمتر و وزن آن 205 گرم است. بنابراین اگر به مقایسه گوشی های شیائومی با این گوشی بپردازیم، اصلاً معمولی، نازک و سبک نیست. اما وقتی آن را با سایر گوشیهای مخصوص بازی مقایسه کنید، بسیار سبکتر و نازکتر محسوب میشود.
گوشی K40 Gaming Edition از صفحه نمایش مستقیم OLED منعطف 120 هرتزی FHD+ استفاده میکند. به دلیل تجربه صفحه نمایش بیکیفیت Mi 11 Lite 5G، این بار تأمینکننده صفحه نمایش از یک شرکت چینی میباشد و از پیکسلهای الماس مانند استفاده کرده است.
گوشی شیائومی Redmi Note 11 Pro
ردمی نوت 11 پرو دارای طراحی جدید دو شیشهای با ظاهر جالب و پنلهای تخت و ضد پاشش آب IP53 است. این گوشی از همان صفحه نمایش Super AMOLED 120 هرتزی 6.67 اینچی استفاده میکند که با مدل قبلی Redmi Note 10 Pro معرفی شده بود. Redmi Note 11 Pro همان تنظیمات دوربین پشتی را با دوربین اصلی 108 مگا پیکسلی، اولتراواید 8 مگا پیکسلی، ماکرو 2 مگا پیکسلی و حسگر عمق 2 مگا پیکسلی دارد. این گوشی از چیپست Helio G96 استفاده میکند. چیپست Helio G96 سریعترین چیپست میان رده نیست، اما مطمئن باشید که در مقابل رقبا کم نخواهد آورد.
گوشی شیائومی POCO F3 5G
گوشی Poco F3 اولین محصول در خط تولید کاملاً جدید پوکو برای نام تجاری شیائومی میباشد. این محصول که پوکو آن را به عنوان «جانوری واقعی» توصیف کرده، به عنوان جایگزینی ممتاز برای پوکو ایکس 3 پرو معرفیشده است. این گوشی از لحاظ سختافزاری، در محدوده میان رده قرار دارد. اما قیمت فوقالعاده رقابتی آن باعثشده است در دسته گوشیهای اقتصادی قرار گیرد. برخی مشخصات این گوشی عبارتند از:
- چیپست اسنپدراگون 870
- صفحه نمایش 120 هرتزی AMOLED
- فناوری 5G
- طراحی تمام شیشهای
در نتیجه، این مدل در مقایسه گوشی های شیائومی بیشتر به گوشیهای گرانقیمت شباهت دارد.

مقایسه گوشی های شیائومی از لحاظ زیر برندها
شرکت شیائومی اخیراً شروع به گسترش برخی از خطوط تلفن هوشمند خود به برندهای خاص خود کرده است. این شرکتها همچنان زیر چتر شیائومی فعالیت میکنند و اموری مانند تحقیق و توسعه، تولید و غیره را به اشتراک میگذارند. شیائومی به این برندها اجازه میدهد تا فعالیتهای عادی خود را به شکلی مستقل انجام دهند. این امر به زیر برندها کمک کرده است تا هویت خودشان را ایجاد کنند. در ادامه این بخش به معرفی و مقایسه گوشی های شیائومی از نظر زیربرندهای آن پرداختهایم.
۱. ردمی (Redmi):
ردمی به عنوان خط تولید گوشیهای هوشمند ارزانقیمت شیائومی شروع به کار کرد. بهطور کلی، گوشیهای ردمی ارزانترین گوشیهای این شرکت هستند. آنها گزینه خوبی برای خریدارانی میباشند که نمیتوانند گوشی ردهبالا تهیه کنند.
۲. پوکو (POCO):
این برند که قبلاً توسط شیائومی و پوکوفون با نام POCO شناخته میشد، یک شرکت تولید گوشیهای هوشمند است. برند پوکو برای اولین بار در اوت 2018 به عنوان یک خط تلفن هوشمند میان رده زیر نظر شیائومی معرفی گردید. اما پوکو هند در 17 ژانویه 2020 و در ادامه آن شرکت جهانی پوکو در 24 نوامبر 2020 به صورت مستقل از شیائومی در آمدند.
۳. بلک شارک (Black Shark):
بلک شارک از نظر فنی زیرمجموعه شیائومی است، اما به نظر نمیرسد به اندازه Redmi و Poco مستقل باشد. با این حال، بر روی کاغذ، بلک شارک یک برند فرعی است که تنها بر روی ساخت گوشیهای هوشمند مخصوص بازی تمرکز میکند.

جمع بندی
در برخی کشورها مثل کشور خودمان، شیائومی محبوبترین برند گوشیهای هوشمند از نظر کیفیت و قیمت میباشد. با این حال، در برخی کشورها، اکثریت مردم ممکن است حتی نام این شرکت را نشنیده باشند. این دوگانگی باعث سردرگمی بالقوه زیادی در مورد برند و محصولات آن شده است. به هر حال کیفیت ساخت بالا، قیمت مناسب و اقتصادی، سختافزار قوی و دوام بالا از ویژگیهای اصلی گوشیهای شیائومی هستند. امیدواریم مقایسه گوشی های شیائومی به شما کمک کرده باشد تا هنگام خرید، تصمیم درستی بگیرید.
این گوشی از دوربین اصلی 50 مگا پیکسلی با دومین حسگر بزرگ صنعت گوشیهای هوشمند بهره میبرد.
Redmi Note 11 Pro همان تنظیمات دوربین پشتی را با دوربین اصلی 108 مگا پیکسلی، اولتراواید 8 مگا پیکسلی، ماکرو 2 مگا پیکسلی و حسگر عمق 2 مگا پیکسلی دارد.