راز پخت پیتزای خوشمزه با دکمه پخت پیتزا در مایکروویو ال جی
راز یک پیتزای خوشطعم در اجاق مایکروویو ال جی، در نحوه آمادهسازی و کنترل دما نهفته است. ابتدا، کیفیت بالای نان پیتزا اهمیت دارد. زیرا، نان سبب میشود تا پیتزای شما بهطور یکنواخت بپزد.
علاوهبر این، حتما مایکروویو خود را از قبل شروع به پخت گرم کنید تا نان پیتزا بهطور یکنواخت بپزد و کف آن ترد شود. درنهایت، تاپینگها یا مخلفات را کم مورد استفاده قرار ندهید! پیتزا را با مواد مورد علاقه خود مانند پنیر، سس، گوشت و سبزیجات پر کنید تا یک وعده غذایی خوشطعم و رضایتبخش درست شود.
یکی دیگر از رازهای پخت پیتزای خوشمزه با دکمه پخت پیتزا در مایکروویو ال جی، این است که زمان پخت را رعایت کنید. حتما دستورالعملهای ارائه شده همراه با نان پیتزای آماده را بهکار ببرید؛ زیرا، معمولا راهنماییهایی در مورد زمان پخت بهینه به شما ارائه میدهد.
حین پخت پیتزا بهدقت مراقب آن باشید تا نسوزد یا بیش از حد نپزد. با پیروی از این نکات و ترفندها، میتوانید یک پیتزای خانگی لذیذ در اجاق مایکروویو ال جی خود بپزید.
آشنایی با دکمه پخت پیتزا در مایکروویو ال جی و عملکرد آن
دکمه پخت پیتزا در مایکروویو ال جی، عملکردی تخصصی دارد که برای آسانتر و کارآمدتر کردن پخت پیتزا به کار میرود. هنگامی که دکمه پیتزا را فشار میدهید، مایکروویو تنظیمات خود را برای پخت بهینه پیتزا بر اساس نوع نان (نازک یا ضخیم) تنظیم میکند.
هنگامی که نوع پیتزا خود را با فشار دادن دکمه به تعداد مناسب انتخاب کردید، مایکروویو به شروع روند پخت میپردازد. سپس، با علامت «PrE» روی صفحهنمایش خود گرم میشود و میتوانید پیتزا را طبق دستورالعمل یا ترجیحات شخصی خود در آن بپزید. این دکمه، با حذف آزمون و خطا از پختن پیتزا در مایکروویو، یک حالت پخت استاندارد ارائه میدهد.
آموزش گام به گام پخت پیتزا با استفاده از دکمه پخت پیتزا
پختن یک پیتزای خوشمزه، با استفاده از دکمه پخت پیتزا در مایکروویو ال جی روشی سریع و راحت برای لذت بردن از یک پیتزای خانگی است. در اینجا، راهنمایی کلی برای کمک به شما در پخت پیتزا ذکر میشود.
۱) آمادهسازی پیتزا
اگر از نان پیتزای آماده استفاده میکنید، آن را روی بشقاب مایکروویو یا سینی پیتزا قرار دهید. شما میتوانید کمی روغنزیتون را بهآرامی روی نان بمالید تا پیتزا تردتر شود، هرچند این مرحله کاملا اختیاری است. سپس، یک لایه نازک از سس پیتزا را روی نان بمالید و مخلفات مورد علاقه خود را اضافه کنید. این مخلفات، میتواند شامل پنیر رنده شده، پپرونی، سبزیجات یا هر ماده دیگری به انتخاب خود شما باشد.
۲) پخت پیتزا
- پیتزا را در مایکروویو ال جی قرار دهید.
- از دکمه پیتزا روی مایکروویو استفاده کنید. برای نان نازک معمولی، دکمه را یک بار فشار دهید (صفحهنمایش P1 را نشان میدهد). برای نان پف کرده، آن را دو بار فشار دهید (صفحهنمایش P2 را نشان میدهد).
- سطح توان مایکروویو ال جی را روی متوسط-بالا (700 تا 800 وات) تنظیم کنید.
- زمان پخت را روی 5 الی 7 دقیق قرار دهید. پخت را از 4 دقیقه شروع کنید؛ اما، در صورت نیاز زمان بیشتری به پیتزا بدهید (فواصل 30 ثانیهای) تا پنیر آن آب شود و به شکل دلخواه درآید.
بعد از پخت، اجازه دهید پیتزا چند دقیقه خنک شود و سپس برش بزنید. این کار، به سفت شدن مواد پیتزا کمک میکند و از لغزیدن آنها هنگام برش پیتزا جلوگیری خواهد کرد. به یاد داشته باشید که عملکرد پخت پیتزا در انواع مایکروویوهای ال جی، میتواند متفاوت باشد. بنابراین، زمان پخت را بر اساس مدل مایکروویو و نوع پیتزای خود تنظیم کنید. حال، از پیتزای خانگی خود لذت ببرید! در صورتی که ماکروفر شما دچار مشکل شد می توانید از سرویس تعمیر ماکروفر ال جی در منزل کاردون استفاده کنید.
نکات و ترفندهایی برای پخت پیتزای عالی با مایکروویو ال جی
استفاده از دکمه پخت پیتزا در مایکروویو ال جی، البته با رعایت نکات و ترفندهای درست، میتواند تجربهای بسیار لذتبخش و آسان باشد. در اینجا، چند پیشنهاد تخصصی برای رسیدن به کمال پخت پیتزا به وسیله مایکروویو ال جی ذکر شده است.
۱) آمادهسازی
- بهتراست از یک نان پیتزای آماده باکیفیت استفاده کنید، فقط در صورت داشتن تجربه لازم، خود خمیر پیتزا را بسازید.
- پیتزا را حتما روی یک بشقاب یا سینی پیتزای مخصوص مایکروویو قرار دهید.
۲) سس و تاپینگ
- یک لایه نازک از سس پیتزا را روی پوسته بمالید.
- مقدار زیادی پنیر موزارلای رندهشده اضافه کنید.
- مواد مورد علاقه خود مانند پپرونی، سبزیجات یا سایر مواد را روی آن قرار دهید.
۳) چاشنی
- برای طعم بیشتر، مقداری چاشنی ایتالیایی و پودر سیر را روی تاپینگها بپاشید.
۴) تنظیمات مایکروویو
- از ویژگی همرفت مایکروویو ال جی، برای پخت و پز یکنواخت استفاده کنید.
- مایکروویو را روی سطح توان متوسط رو به بالا (حدود 70 تا 80 درصد) تنظیم کنید.
- مایکروویو را قبل از پختن پیتزا گرم کنید تا یک محیط پخت با درجه ثابت بهدست آید.
۵) پخت
- پیتزا را به مدت 5 الی 7 دقیقه بپزید؛ یا تا زمانی که پنیر آب و حبابدار شود.
- حتما برای تنظیمات خاص پخت پیتزا به دفترچه راهنمای مایکروویو خود مراجعه کنید.
۶) نان ترد
- برای تقلید از کیفیت نان پخته شده در فر، سنگ یا تابه پیتزای ایمن برای مایکروویو بهکار ببرید.
- آرد ذرت را کف بشقاب بپاشید تا رطوبت را جذب و حالت کرانچ را اضافه کند.
۷) بعد از پخت
- اجازه دهید پیتزا برای چند دقیقه بعد از پخت خنک شود. این کار، به پنیر اجازه سفت شدن میدهد و طعمها با هم ترکیب میشوند.
انواع پیتزاهایی که می توانید با دکمه پخت پیتزا بپزید
دکمه پخت پیتزا در مایکروویو ال جی، برای پخت انواع پیتزا بهصورت کامل طراحی شده است. در این بخش، به انواع پیتزاهایی اشاره میشود که میتوانید با دکمه پخت پیتزا بپزید.
۱) کراست نازک و معمولی
برای پخت پیتزای معمولی با نان نازک، دکمه پخت پیتزا را یک بار فشار دهید. این تنظیم که با P1 روی نمایشگر نشان داده میشود، برای پیتزاهایی طراحی شده است که با نان نازکتر و مخلفات کمتر خود به زمان پخت کمتری هم نیاز دارند.
پیتزاهایی با نان نازک، معمولا به زمان پخت کمتر و در حدود 3 تا 4 دقیقه نیاز دارند. البته، زمان دقیق پخت به مواد رویه پیتزا و سطح تردی دلخواه شما نیز بستگی دارد.
۲) کراست پف کرده
پختن پیتزا با مخلفات زیاد که معمولا نان ضخیمتری هم دارد، به حرارت بیشتری نیاز خواهد داشت. بنابراین، دکمه پخت پیتزا را دو بار فشار دهید. با این کار، فر روی P2 تنظیم میشود که گزینه مناسب برای پخت این نوع پیتزاها بهشمار میرود.
برای پیتزاهایی با نان ضخیم، زمان پخت را به 5 تا 7 دقیقه افزایش دهید. با این کار، وسط پیتزا نیز میپزد و پنیر آن کاملا آب خواهد شد.
۳) پیتزا منجمد
برای پخت پیتزاهای یخزده، زمان پخت را به 6 تا 8 دقیقه افزایش دهید. با این کار، پیتزا کاملا میپزد؛ پنیر آن ذوب میشود و به شکل حبابدار در میآید.
در حین پخت پیتزا، آن را زیر نظر داشته باشید. قبل از برش دادن نیز، برای چند دقیقه به آن استراحت دهید تا به بهترین نتیجه برسید.
مقایسه پخت پیتزا در مایکروویو با فر
برای پخت پیتزا دو روش رایج وجود دارد؛ استفاده از مایکروویو یا فر معمولی. هر روش، دارای مزایا و معایب خاص خود خواهد بود. پختن پیتزا در مایکروویو، سریع و راحت است و معمولا فقط چند دقیقه طول میکشد. با این حال، نان پیتزا ممکن است به اندازه پخت در فر معمولی ترد نباشد و مخلفات نیز بهطور یکنواخت پخته نشوند. علاوهبر این، برخی افراد معتقدند که بافت پیتزا پس از پختن در مایکروویو به اندازه فر رضایتبخش نیست.
از طرف دیگر، پختن پیتزا در یک فر معمولی یک تجربه سنتی و معتبرتر بهشمار میرود. فر، پیتزا را بهطور یکنواخت میپزد و از ترد شدن نان و پخت کامل رویههای آن اطمینان خواهید یافت. اما، زمان پخت پیتزا در فر معمولی بیشتر از مایکروویو است و معمولا حدود 10 تا 15 دقیقه یا بیشتر (بسته به نوع پیتزا و دمای فر) طول میکشد. با وجود زمان پخت طولانیتر، بسیاری از مردم طعم و بافت پیتزای پختهشده در فر معمولی را بهراحتی دکمه پخت پیتزا در مایکروویو ال جی ترجیح میدهند.
سوالات متداول
برای پخت پیتزا در ماکروفر، میتوانید از دکمه پخت پیتزا در مایکروویو ال جی بهره ببرید. با این دکمه، میتوانید به نتایج پخت استاندارد دست یابید.
فر سولاردام ال جی، به لطف عملکردهای همرفتی و گریل خود کار را برای پخت بهتر پیتزا فراهم میکند تا نتایج بهتری نسبت به مایکروویو ارائه شود.