لوگوی کاردون

دستور پخت املت پاستا در سولاردام

Pasta omelet recipe in Solardam
فهرست محتوا

املت پاستا یک غذای خوشمزه و همه‌پسند است که به راحتی در سولاردام درست می‌شود. این غذا برای یک وعده سریع و آسان مناسب است و می‌توان آن را با مواد مختلف و مطابق با سلیقه خود شما تهیه کرد. پس چه به دنبال یک گزینه صبحانه خوش‌طعم و چه به دنبال یک ناهار یا شام رضایت‌بخش و سبک باشید، دانستن دستور پخت املت پاستا در سولاردام مطمئنا به کار شما خواهد آمد.

مواد لازم برای پخت املت پاستا در سولاردام

Necessary ingredients for cooking pasta omelette in Solardam

برای تهیه املت پاستا در سولاردام نیاز به ظرف پیرکس مستطیل یا گرد دارید. مواد لازم برای پخت املت پاستا در اجاق سولاردام به شرح زیر است.

  • ۴ یا ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ عدد پیاز کوچک خرد شده به شکل نگینی
  • ۱۲۵ گرم سیب زمینی خرد شده به شکل نگینی
  • ۱ حبه سیر ساطوری شده
  • ۴ عدد تخم مرغ
  • ۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
  • پودر فلفل قرمز چیلی به مقدار لازم
  • ۱۰۰ گرم پاستای فرمی کوتاه
  • ۲ قاشق غذاخوری زیتون سبز بدون هسته و دو نیم شده
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • ۲ قاشق غذاخوری زعفران آب کرده
  • کمی پودر آویشن
  • خامه به مقدار دلخواه

این مواد لازم برای تهیه املت پاستا برای ۲ الی ۴ نفر کافی است. ضمنا زمان آماده‌سازی مواد ذکر شده ۳۰ دقیقه و زمان تقریبی پخت نیز ۲۲ دقیقه خواهد بود.

طرز تهیه املت پاستا ساده در سولاردام

طرز پخت املت پاستا در سولاردام شامل مراحل زیر است.

  • ابتدا نیمی از روغن زیتون را داخل ظرف پیرکس بریزید.
  • سیب زمینی و پیاز را داخل ظرف بریزید و به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه در سولاردام حرارت دهید.
  • توان سولاردام باید روی ۹۰۰ وات باشد. ضمنا پیاز و سیب زمینی را هر از گاهی هم بزنید. این کار را تا نرم شدن سیب‌زمینی‌ها انجام دهید.
  • حالا سیر خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید یک دقیقه دیگر با همان قدرت حرارت ببیند.
  • محتویات ظرف را به یک ظرف دیگر انتقال دهید و کنار بگذارید.
  • تخم مرغ‌ها را درون یک کاسه بریزید و هم بزنید تا کف کند.
  • جعفری، نمک و فلفل، زعفران آب کرده، پودر فلفل چیلی و آویشن را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و هم بزنید.
  • باقیمانده روغن زیتون را در تابه پیرکس بریزید.
  • نصف مخلوط تخم مرغ، سبزیجات پخته شده، پاستا و نیمی از زیتون‌ها را به ظرف اضافه کنید.
  • باقیمانده مخلوط تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و تابه پیرکس را در سولاردام قرار دهید.
  • املت پاستا باید با سیستم مایکرو ۷۲۰ وات سولاردام و مدت زمان ۶ الی ۷ دقیقه بدون درپوش پخته شود.
  • حالا املت پاستا آماده سرو شدن است. البته می‌توانید حدود ۳ الی ۴ دقیقه آن را با سیستم گریل برشته کنید.

طرز تهیه املت پاستا با سبزیجات در سولاردام

درست کردن املت پاستا با سبزیجات در سولاردام، یک کار سریع و آسان است که فقط در عرض چند دقیقه انجام می‌شود. برای شروع، باید پاستا را طبق دستورالعمل بسته‌بندی آن بپزید و کنار بگذارید. تخم مرغ‌های زده شده، سبزیجات خرد شده و پاستا پخته شده را در یک ظرف مناسب سولاردام با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط را با نمک، فلفل و هرگونه سبزی یا ادویه اضافی دلخواه خود مزه‌دار کنید.

در مرحله بعد، ظرف را در سولاردام قرار دهید و آن را به مدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که تخم مرغ‌ها کاملا سفت شوند، با حرارت زیاد بپزید. پس از پخته شدن املت، آن را از سولاردام خارج کنید و قبل از سرو، یک دقیقه بگذارید تا خنک شود. املت پاستا با سبزیجات یک وعده غذایی کامل و رضایت‌بخش برای صبحانه، ناهار یا شام به شمار می‌رود.

طرز تهیه املت پاستا با پنیر در سولاردام

How to make pasta omelette with cheese in Solardam

پخت املت پاستا در سولاردام از نوع پنیری آن برای مواقعی که عجله دارید، گزینه‌ای بسیار عالی است. برای شروع، پاستاها را طبق دستورالعمل بپزید تا نرم شوند. پس از پخته شدن پاستا، آن را آبکش کنید و کنار بگذارید. چند تخم مرغ را در یک کاسه قابل استفاده در سولاردام بشکنید و آن‌ها را با کمی شیر هم بزنید. تخم مرغ‌ها را با نمک، فلفل و هر چاشنی دلخواه دیگر مزه‌دار کنید.

در مرحله بعد، پاستا پخته شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا خوب آغشته شود. سپس پنیر رنده شده را روی مخلوط پاستا و تخم مرغ بپاشید. کاسه را در سولاردام قرار دهید و حدود 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که تخم مرغ‌ها کاملا پخته و پنیر آب شود، روی حرارت زیاد بپزید.

هنگام پختن املت پاستا با پنیر حتما مراقب آن باشید تا از سرریز شدن جلوگیری شود. پس از آماده شدن املت، آن را با احتیاط از سولاردام خارج کنید و قبل از سرو اجازه دهید کمی خنک شود. شما می‌توانید حدود 3 تا 4 دقیقه از حالت گریل برای برشته شدن املت پاستا استفاده کنید. برای رفع مشکلات سولاردام خود می توانید از سرویس تعمیرات سولاردام در منزل کاردون استفاده نمایید.

فوت و فن‌های پخت املت پاستا در سولاردام

تهیه یک املت پاستا عالی در سولاردام گاهی اوقات می‌تواند کمی مشکل‌ساز باشد. بنابراین برای دستیابی شما به بهترین نتایج ممکن، در اینجا فوت و فن‌های پخت املت پاستا در سولاردام را گردآوری کرده‌ایم.

  • همیشه از نوع مناسب پاستا برای املت خود استفاده کنید. پنه، فوسیلی، ریگاتونی یا فتوچینی بهترین عملکرد را دارند؛ زیرا شکل خود را به خوبی حفظ می‌کنند و بافت خوبی به املت می‌دهند.
  • از به کار بردن ماکارونی خودداری کنید؛ زیرا ممکن است هنگام پخت در سولاردام خیلی نرم شود.
  • پاستا را به صورت آل دنته بپزید؛ زیرا وقتی به املت اضافه می‌شود باید به پخته شدن ادامه دهد.
  • حتما قبل از اضافه کردن پاستا به تخم مرغ، آن را خوب آبکش کنید تا رطوبت اضافی، بافت املت را خراب نکند.
  • حتما از ظرف مناسب سولاردام مانند پیرکس یا سرامیکی استفاده کنید. زیرا حرارت را به طور یکنواخت پخش و از پختن بیش از حد لبه‌های املت جلوگیری می‌کنند.
  • سبزیجات را حتما به صورت ریز خرد کنید تا در سولاردام به طور یکنواخت بپزند.
  • قبل از افزودن مخلوط تخم مرغ به پاستا، حتما آن‌ها را خوب هم بزنید تا یک املت سبک و پف‌کرده داشته باشید. همچنین می‌توانید کمی شیر یا خامه به تخم مرغ‌ها اضافه کنید تا غلیظ و کرمی‌تر شوند.

معرفی انواع مواد اولیه و چاشنی‌های املت پاستا

انتخاب مواد اولیه و چاشنی‌ها برای خوشمزه شدن پخت املت پاستا در سولاردام بسیار مهم است. جزء اصلی این غذا، پاستا است که از هر نوع آن از اسپاگتی گرفته تا پنه و فوسیلی و البته ماکارونی می‌توان استفاده کرد. سایر مواد اصلی املت پاستا شامل تخم مرغ، پنیر و چاشنی‌های گوناگون هستند. تخم مرغ‌ها اجازه از هم وا رفتن املت را نمی‌دهند. پنیر هم یک بافت غنی و خامه‌ای به املت اضافه می‌کند.

در مورد چاشنی‌ها هم، گزینه‌ها به ترجیحات شخصی شما بستگی دارند و می‌توانند شامل نمک، فلفل، پودر سیر و گیاهانی مانند جعفری یا ریحان باشند. شما می‌توانید چاشنی‌ها را آزمایش کنید تا به یک ترکیب کامل و متناسب با حس چشایی خود برسید.

برخی افراد ممکن است یک املت ساده با نمک و فلفل را ترجیح دهند. در حالی که برخی دیگر، از املت با طعم قوی‌تر شامل پودر سیر و سبزیجات لذت می‌برند. درنهایت، چاشنی‌ها باید طعم پاستا و پنیر را بدون غلبه بر آن‌ها تقویت کنند. درواقع این چاشنی‌ها املت پاستا را سخاوتمندانه مزه‌دار می‌کنند؛ زیرا پاستا و پنیر به‌تنهایی می‌توانند کاملا طعم ملایمی داشته باشند.

سوالات متداول

بله ماکارونی نوعی پاستا است که برای بسیاری از غذاها ازجمله املت پاستا استفاده می‌شود. با این حال، بهتر است این دستور پخت را با انواع دیگر پاستا مانند پنه، فوسیلی و ریگاتونی جایگزین کنید.

نوع سبزیجات مناسب برای املت پاستا، به ذائقه شما بستگی دارد. اما فلفل دلمه‌ای، قارچ، گوجه گیلاسی، اسفناج، کدو سبز، کدو زرد، فلفل قرمز کبابی و سبزیجات برگ‌دار بهترین گزینه‌ها هستند.

آخرین مطالب مرتبط

سوال و نظر خود را بیان کنید

0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها