How to cook lasagna in Solardam

راز پخت لازانیای پف دار و خوشمزه در سولاردام

اکثر مردم از سولاردام یا مایکروفر خود تنها برای گرم کردن غذاها استفاده می‌کنند. در حالی که امکانات اصلی سولاردام مربوط به پخت انواع غذاها ازجمله لازانیا است. البته پخت لازانیا در سولاردام آن هم به گونه‌ای که کاملا پف‌دار و خوشمزه باشد، فوت و فن‌هایی دارد. پس از یادگیری این رازها می‌توانید اعضای خانواده را با پخت یک لازانیای فوق‌العاده، شگفت‌زده کنید.

مواد لازم برای پخت لازانیا در سولاردام

پخت لازانیا در منزل و با استفاده از سولاردام، آسان‌تر از چیزی است که تصور می‌کنید. فقط کافی است مواد لازم برای پخت لازانیا را جمع‌آوری کنید. این مواد به آسانی قابل تهیه هستند و در اکثر آشپزخانه‌ها پیدا می‌شوند.

  • 1 بسته لازانیای نیمه آماده
  • ۲۵۰ گرم گوشت چرخ شده
  • 2 عدد فلفل دلمه‌ای متوسط
  • 1 بسته قارچ ۲۰۰ گرمی
  • 200 گرم پنیر پیتزا
  • 3 قاشق غذاخوری پیاز سرخ‌کرده
  • رب گوجه به مقدار لازم
  • 2 پیمانه سس سفید (مخلوط 50 گرم کره، 2 قاشق غذاخوری آرد و 2 لیوان شیر)
  • نمک و فلفل به مقدار دلخواه
  • زعفران (در صورت دلخواه)
  • 2 لیتر آب آشامیدنی

طرز تهیه لازانیا گوشت در سولاردام

طرز تهیه و پخت لازانیا در سولاردام (گوشت) به شرح زیر است.

  • گوشت چرخ کرده را در یک ظرف مناسب سولاردام با فلفل دلمه‌ای‌های خرد شده، پیاز داغ و نمک و فلفل مخلوط کنید.
  • سولاردام را روی توان ۹۰۰ وات و زمان ۵ دقیقه تنظیم کنید.
  • مایع گوشت را بدون درپوش در سولاردام قرار دهید.
  • پس از پایان تفت، مایع را هم بزنید و مخلوط رب گوجه، آب جوش و زعفران را به آن اضافه کنید.
  • سولاردام را دو مرتبه روی توان ۹۰۰ وات و زمان ۵ دقیقه تنظیم کنید.
  • درب مایع گوشت را بگذارید و در سولاردام قرار دهید.
  • ورقه‌های لازانیا را به مدت ۱۵ دقیقه در آب جوش بگذارید.
  • کف یک ظرف مخصوص سولاردام را چرب کنید و یک لایه لازانیا را روی آن قرار دهید.
  • مایع گوشتی را روی ورقه لازانیا پخش کنید و سس سفید را روی آن بریزید.
  • ورقه دیگر لازانیا را روی مخلوط قرار دهید و درپوش ظرف را بگذارید.
  • لازانیا را در سولاردام با توان ۹۰۰ وات و زمان 5 دقیقه بگذارید.
  • پس از پایان پخت، پنیر را روی لازانیا بریزید و درپوش ظرف را روی ظرف قرار ندهید.
  • ظرف را روی یک سه پایه مخصوص سولاردام بگذارید و پخت گریل را روشن کنید.
  • دمای سولاردام باید ۳۶۰ وات و زمان آن 5 دقیقه باشد.

طرز تهیه لازانیا مرغ در سولاردام

How to prepare chicken lasagna in Solardam

لازانیا مرغ یک غذای خوشمزه و راحت است که به راحتی در سولاردام درست می‌شود. در اینجا، راهنمای گام به گام پخت لازانیا در سولاردام (مرغ) آورده شده است.

  • ابتدا تمام مواد لازم را جمع کنید. شما به ورقه لازانیا، سینه مرغ پخته شده، سس سفید، پنیر موزارلای رنده شده و هر چاشنی یا سبزیجات دلخواه دیگر نیاز دارید.
  • کف یک ظرف قابل استفاده در سولاردام را با سس سفید بپوشانید.
  • روی چند ورقه لازانیا، یک لایه از مرغ پخته شده و پنیر موزارلا بپاشید. این کار را تا پایان تمام مواد تکرار کنید و با یک لایه سس سفید و پنیر به اتمام برسانید.
  • درپوش ظرف را بگذارید و لازانیا را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که پنیر ذوب شود و پف کند، درون سولاردام با توان 900 وات حرارت دهید.
  • پس از پخته شدن لازانیا، اجازه دهید چند دقیقه در آن بماند تا کمی خنک شود و سپس آن را سرو کنید. این کار به لازانیا اجازه می‌دهد تا خودش را بگیرد و راحت‌تر برش داده شود. در صورت تمایل، مقداری سبزی تازه یا پنیر اضافی برای تزیین روی آن بپاشید.

لازانیا مرغ تهیه شده در سولاردام، یک غذای سریع و آسان است که تمام اعضای خانواده از آن لذت می‌برند!  شما می توانید برای رفع مشکلات سولاردام خود می توانید از سرویس تعمیر سولاردام کاردون استفاده کنید.

طرز تهیه لازانیا سبزیجات در سولاردام

لازانیای سبزیجات یک غذای کلاسیک ایتالیایی است که بسیاری از مردم در سراسر جهان به آن علاقه دارند. در اینجا می‌توانید با نحوه پخت لازانیا در سولاردام (سبزیجات) آشنا شوید.

  • ابتدا تمام مواد لازم را جمع‌آوری کنید. این مواد شامل ورقه لازانیا، سبزیجات انتخابی شما (مانند کدو سبز، اسفناج و فلفل دلمه‌ای)، سس سفید، پنیر پیتزا چاشنی‌های مانند سیر، نمک و فلفل است.
  • ورقه‌های لازانیا را چند دقیقه در آب جوش قرار دهید تا نرم شوند.
  • همزمان سبزیجات را خرد کنید به همراه ادویه‌ها در یک تابه تفت دهید.
  • یک لایه سفید را در کف ظرف مناسب سولاردام بریزید.
  • ورقه‌های لازانیا را روی سس قرار دهید و یک لایه پنیر پیتزا و سبزیجات روی آن بچینید. این کار را تا پایان مواد ادامه دهید و سپس لایه‌های باقیمانده لازانیا را روی آن‌ها قرار دهید.
  • درب ظرف را بگذارید و لازانیا را به مدت ۵ دقیقه در توان ۹۰۰ وات سولاردام قرار دهید.
  • پس از پخت لازانیای سبزیجات، مدتی را به آن استراحت دهید تا خنک شود و به راحتی برش بخورد.

مطمئنا از میل کردن لازانیای سبزیجات در کنار خانواده خود لذت فراوان خواهید برد!

فوت و فن‌های پخت لازانیا در سولاردام

The techniques of cooking lasagna in Solardam

لازانیا سنتی اغلب در فر پخته می‌شود، اما می‌توان یک نسخه خوشمزه آن را در سولاردام نیز تهیه کرد. در اینجا، چند نکته و فوت و فن‌های پخت لازانیا در سولاردام برای دستیابی به نتیجه بهتر آورده شده است.

  • از ظروف قابل استفاده در سولاردام مانند ظروف شیشه‌ای یا سرامیکی استفاده کنید.
  • مواد را بادقت لایه لایه کنید: یک لایه سس، یک لایه مایع و سپس یک لایه پنیر.
  • برای جلوگیری از خشک شدن لازانیا در سولاردام، حتما از مواد مرطوب مانند سس و پنیر زیاد استفاده کنید.
  • پوشاندن ظرف با درب مخصوص سولاردام در حین پخت، به محبوس شدن بخار و گرما کمک می‌کند و درنتیجه، لازانیا یکنواخت‌تر پخته می‌شود.
  • پخت و پز با درجه کمتر: برای جلوگیری از سوختن لازانیا یا خشک شدن بیش از حد آن، از قدرت کمتر سولاردام بهره ببرید.
  • لازانیا را در حین پخت گاهی جابجا کنید و آماده بودن آن را بررسی کنید. در صورت لزوم، سس یا پنیر بیشتری اضافه کنید تا ظرف مرطوب بماند.
  • بعد از پخت لازانیا در سولاردام، اجازه دهید چند دقیقه استراحت کند تا طعم‌ها با هم مخلوط شوند و به درستی جا بیفتد.
  • برای افزایش طعم لازانیا خود، استفاده از سبزیجات تازه یا چاشنی‌هایی مانند ریحان، پونه کوهی، سیر یا فلفل قرمز را در نظر بگیرید.

معرفی انواع سس و مواد اولیه لازانیا

سس نقش مهمی در لذیذ و خوش طعم بودن لازانیا دارد. انواع سس‌های سنتی لازانیا شامل سس مایونز، سس سفید و سس قرمز است.

  • سس مایونز را می‌توان به صورت آماده خرید یا در منزل تهیه کرد. مواد لازم برای تهیه سس مایونز شامل روغن، سرکه، آبلیمو، شکر، زرده تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه و پودر خردل است.
  • استفاده از سس سفید برای پخت لازانیا در سولاردام رایج‌تر است.‌ این سس دستور تهیه آسانی دارد و با آرد سفید، کره و شیر آماده می‌شود.
  • همچنین می‌توان از سس قرمز برای پخت لازانیا استفاده کرد. این سس به مواد اولیه آب، رب گوجه، نشاسته ذرت، سرکه، نمک و فلفل، پودر سیر و پودر پاپریکا نیاز دارد.

علاوه بر سس‌ها، چندین ماده اولیه دیگر هم برای تهیه یک لازانیا خوشمزه وجود دارد.

  • ورقه لازانیا که معمولا از آرد گندم، تخم مرغ و آب تهیه می‌شود.
  • پنیرهایی مانند موزارلا، ریکوتا و پارمزان که وقتی با هم ذوب می‌شوند، بافتی لطیف و رضایت‌بخش ایجاد می‌کنند.
  • سبزی‌هایی مانند اسفناج، قارچ و فلفل دلمه‌ای را نیز می‌توان برای بهبود طعم، بو و مواد مغذی به مایع لازانیا اضافه کرد.

با ترکیب این مواد اولیه با سس‌های مناسب، همه می‌توانند از یک لازانیای خوشمزه لذت ببرند!

سوالات متداول

مهم‌ترین تفاوت بین پخت لازانیا در سولاردام و فر، به سرعت بیشتر سولاردام برمی‌گردد. البته فر گنجایش بیشتری برای طبخ لازانیا دارد.

برای پخت یکنواخت لازانیا در سولاردام می‌توان از حالت پخت کانوکشن یا همرفت استفاده کرد.

سوال و نظر خود را بیان کنید

0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها