The method of defrosting with Solardam (correct and principled methods)

طریقه یخ زدایی با سولاردام (روش های صحیح و اصولی)

بهترین روش یخ زدایی با سولاردام

یخ زدایی مواد غذایی می‌تواند یک کار خسته‌کننده باشد، اما با اجاق سولاردام ال جی به یک کار سریع و آسان تبدیل می‌شود. یکی از بهترین راه‌ها برای یخ زدایی مواد غذایی، استفاده از عملکرد دیفراست در سولاردام است. در این عملکرد، سولاردام دما و زمان یخ زدایی را به صورت خودکار و بر اساس وزن غذای مورد نظر محاسبه می‌کند. بنابراین غذای شما به طور یکنواخت یخ زدایی می‌شود. همچنین نیاز به بررسی و چرخاندن مداوم غذا را از بین می‌برد و فرآیند یخ زدایی را بدون دردسر به پایان می‌رساند.

همچنین می‌توانید از تنظیم سطح قدرت برای یخ زدایی با سولاردام استفاده کنید. با تنظیم سطح توان روی 30 درصد یا 50 درصد می‌توانید غذای خود را به آرامی و بدون گرم کردن یا پختن آن، یخ زدایی کنید. این روش، به‌ویژه برای غذاهای لطیف مانند گوشت و محصولات پخته شده مفید است. زیرا به حفظ بافت و طعم غذا کمک می‌کند.

تنظیمات سولاردام برای یخ زدایی

Solardam settings for defrosting

دما و چگالی غذاهای مختلف، با یکدیگر متفاوت است؛ بنابراین برخی از غذاها نباید قبل از پختن کاملا ذوب شوند. به عنوان مثال، ماهی آن‌قدر سریع پخته می‌شود که بهتر است در حالت کمی یخ‌زده شروع به پختن آن کنید. بنابراین تنظیمات سولاردام برای یخ زدایی مواد غذایی شامل چهار برنامه گوشت، مرغ، ماهی و نان است. هر برنامه یخ زدایی با سولاردام از تنظیمات قدرت متفاوتی بهره می‌برد. شما کاربران عزیز می‌توانید با فشار دادن مکرر دکمه یخ زدایی سولاردام، به انتخاب تنظیمات دلخواه بپردازید.

مزایا و معایب یخ زدایی با سولاردام

یخ زدایی با اجاق سولاردام ال جی مزایا و معایب خاص خود را دارد. یکی از بزرگ‌ترین مزایای این کار، به راحتی آن برمی‌گردد. زیرا تنها با لمس یک دکمه می‌توان غذاهای منجمد را به‌سرعت و به طور یکنواخت ذوب کرد؛ امری که در وقت و انرژی شما صرفه‌جویی خواهد کرد.

اجاق‌های سولاردام ال جی با تنظیمات خاص خود می‌توانند یخ زدایی غذای شما را بدون پختن یا خشک شدن آن تضمین کنند. علاوه بر این، یخ زدایی با سولاردام نسبت به روش‌های دیگر مانند گرفتن غذا زیر آب جاری یا اجازه دادن به غذا برای ذوب شدن در دمای اتاق، بسیار کارآمدتر است.

با این حال، این روش معایبی هم دارد که باید در نظر بگیرید. یکی از معایب اصلی این است که گاهی اوقات امواج مایکروویو می‌توانند غذا را به طور ناهموار گرم کنند؛ امری که منجر به ایجاد نقاط یخ‌زده یا داغ در غذا می‌شود. بنابراین برخی از قسمت‌های غذا بیش از حد گرم می‌شود و برخی دیگر هنوز یخ‌زده هستند. علاوه بر این، یخ زدایی با استفاده از سولاردام ممکن است بر بافت و طعم برخی از غذاها (مخصوصا گوشت قرمز) تاثیر مخرب بگذارد. شما می توانید برای تعمیرات سولاردام از کارشناسان با تجربه کاردون کمک بگیرید.

مقایسه یخ زدایی با سولاردام و روش های سنتی

طریقه یخ زدایی با سولاردام (روش های صحیح و اصولی)

دو روش اصلی برای یخ زدایی وجود دارد؛ استفاده از مایکروفر و سولاردام و استفاده از روش‌های سنتی مانند گذاشتن غذا در یخچال یا قرار دادن آن در آب سرد. هر دو روش، مزایا و معایب مخصوص به خود را دارند. اما وقتی صحبت از سرعت عمل باشد، سولاردام برنده بی چون و چرا است. زیرا می‌تواند غذا را ظرف چند دقیقه یخ‌ زدایی کند. با این حال، امکان یخ زدایی ناهموار یا پخت جزیی در سولاردام وجود دارد که می‌تواند تاثیر بدی بر طعم و بافت غذا داشته باشد.

از سوی دیگر، روش‌های یخ‌زدایی سنتی عموما ایمن‌تر هستند و خطر کمتری برای رشد باکتری‌ها و پخت ناهموار غذا دارند. با یخ زدایی مواد غذایی در یخچال یا آب سرد می‌توان مواد غذایی را در دمای کنترل‌شده ذوب کرد. با این کار از رشد باکتری‌های مضر جلوگیری می‌شود.

برخی افراد معتقد هستند که غذاهای یخ زدایی شده از طریق روش‌های سنتی، طعم بهتری نسبت یخ زدایی با سولاردام دارند. با این حال، سرعت پایین روش‌های سنتی یخ زدایی مواد غذایی برای کسانی که به‌سرعت به غذای خود نیاز دارند، ناخوشایند است.

درنهایت، انتخاب بین استفاده از سولاردام یا روش‌های سنتی برای یخ زدایی مواد غذایی، به ترجیحات شخصی و نیازهای خاص هر فرد بستگی دارد.

طرز یخ زدایی گوشت با سولاردام

فرآیند یخ زدایی گوشت با سولاردام در مقایسه با روش‌های دیگر مانند بیرون گذاشتن گوشت در دمای اتاق یا استفاده از آب داغ، سریع‌تر و کارآمدتر است. البته پیروی از دستورالعمل‌های ارائه شده توسط ال جی برای اطمینان از نتایج مطلوب، بسیار مهم است.

  • ابتدا دکمه STOP/CLEAR سولاردام را فشار دهید.
  • گوشت را با استفاده از ترازوی آشپزخانه وزن کنید.
  • گوشت را روی سینی فلزی مخصوص قرار دهید و درب سولاردام را ببندید.
  • یکبار دکمه DEFROST را فشار دهید.
  • دکمه DIAL را بچرخانید تا نمایشگر «Def1» را نشان دهد.
  • گزینه ENTER را فشار دهید.
  • دکمه DIAL را بچرخانید تا نمایشگر، وزن گوشت منجمد را نشان دهد.
  • درنهایت، دکمه START را بزنید.

اگر گوشت بعد از چرخه اولیه یخ زدایی با سولاردام هنوز تا حدی منجمد است، می‌توانید یخ زدایی را در فواصل کوتاه‌تری ادامه دهید تا گوشت کاملا آب شود. توصیه می‌شود پس از یخ زدایی کامل گوشت، فورا آن را بپزید.

یخ زدایی مرغ با سولاردام بدون پخت

Defrost chicken with Solardam without cooking

یخ زدایی مرغ با سولاردام بدون پخت آن می‌تواند فرآیند دشواری باشد، اما با تکنیک مناسب می‌توان آن را به شکل درست انجام داد. برای جلوگیری از پختن مرغ در حین یخ زدایی، تنظیم سولاردام روی سطح توان پایین ضروری است. همچنین باید مرغ را مرتبا چک کنید و آن را بچرخانید. اما استفاده از ویژگی دیفراست سولاردام می‌تواند خیال شما را راحت کند. در زیر، نحوه یخ زدایی مرغ منجمد 1.4 کیلوگرمی با سولاردام آمده است.

  • ابتدا دکمه STOP/CLEAR سولاردام را فشار دهید.
  • هرگونه اتصالات فلزی یا بسته‌بندی مرغ را بردارید.
  • مرغ را روی سینی فلزی مخصوص قرار دهید و درب سولاردام را ببندید.
  • یکبار دکمه DEFROST را فشار دهید.
  • دکمه DIAL را بچرخانید تا نمایشگر «dEF2» را نشان دهد.
  • برای تایید دسته‌بندی، گزینه ENTER را فشار دهید.
  • دکمه DIAL را بچرخانید تا نمایشگر «1.4 کیلوگرم» را برای وزن مرغ منجمد نشان دهد.
  • درنهایت، دکمه START را فشار دهید.

یخ زدایی سبزیجات بدون از دست دادن کیفیت آن ها

یکی از مسائل رایج در مورد یخ زدایی سبزیجات، خطر از دست دادن کیفیت آن‌ها در طول فرآیند است. با این حال، در صورت استفاده از سولاردام ال جی دیگر جای نگرانی نیست. فناوری پیشرفته یخ زدایی سولاردام تضمین می‌کند که سبزیجات به طور یکنواخت و سریع یخ زدایی شوند. آن هم بدون اینکه طعم و بافت آن‌ها به خطر بیفتد. بنابراین می‌توانید سبزیجات خود را با اطمینان خاطر یخ زدایی کنید و بدانید که آن‌ها کیفیت، تازگی و مواد مغذی خود را از دست نمی‌دهند.

یخ زدایی نان و حفظ تازگی آن

Defrosting bread and keeping it fresh

یخ زدایی نان اغلب دردسرساز است؛ زیرا هم باید تازه باقی بماند، هم یخ زدایی شود و هم خیس نباشد. خوشبختانه یخ زدایی با سولاردام ال جی برای نان بسیار ساده است. فناوری پیشرفته یخ زدایی سولاردام، نان را به طور یکنواخت و سریع یخ زدایی می‌کند؛ بدون اینکه تازگی آن به خطر بیفتد.

از طرف دیگر، توانایی مایکروویو برای حفظ رطوبت و طراوت نان، لذیذ ماندن آن را تضمین می‌کند. برنامه BREAD سولاردام ال جی برای یخ زدایی اقلام کوچک مانند نان مناسب است. چرا که برخی نان‌ها نیاز به زمان بیشتری دارند تا مرکز آن‌ها ذوب شود.

  • ابتدا دکمه STOP/CLEAR سولاردام را فشار دهید.
  • هرگونه اتصالات فلزی یا بسته‌بندی نان را جدا کنید.
  • نان را روی سینی فلزی مخصوص قرار دهید و درب سولاردام را ببندید.
  • دکمه DEFROST را یکبار فشار دهید.
  • دکمه DIAL را بچرخانید تا نمایشگر «dEF4» را نشان دهد.
  • دکمه START را فشار دهید.

یخ زدایی میوه بدون له شدن

یخ زدایی میوه‌ها بدون له شدن در سولاردام امکان‌پذیر است. با استفاده از فناوری پیشرفته سولاردام می‌توان میوه‌ها را به‌سرعت یخ زدایی کرد، بدون اینکه شکل خود را از دست بدهند. با استفاده از تنظیمات و زمان مناسب می‌توان میوه‌ها را به آرامی ذوب کرد؛ به طوری که بافت و طعم آن‌ها حفظ شود. البته میوه‌ها را باید چندین بار چرخاند تا یکنواخت یخ زدایی شوند.

سوالات متداول

سولاردام یک برنامه مخصوص یخ زدایی مواد غذایی با نام دیفراست دارد. با استفاده از این برنامه می‌توان مواد غذایی منجمد را به طور خودکار یخ زدایی کرد.

هنگام یخ زدایی با سولاردام باید نکات ایمنی مانند نظارت بر فرآیند، پیروی از دستورالعمل‌های سازنده، استفاده از ظرف مخصوص سولاردام و پخت بلافاصله غذا پس از یخ زدایی را مد نظر داشت.

سوال و نظر خود را بیان کنید

0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها