لوگوی کاردون

طرز تهیه کیک در سولاردام {شکلاتی، وانیلی، هویجی}

How to make cake in Solardam
فهرست محتوا

مواد لازم برای پخت کیک در سولاردام

برای اطمینان از یک آشپزی موفق، باید ابتدا مواد لازم برای پخت کیک در سولاردام را تهیه کنید. اصلی‌ترین مواد برای پخت کیک در سولاردام عبارت از آرد، شکر، نمک، بکینگ پودر، تخم مرغ، شیر و روغن است.

آرد، ساختار اصلی کیک را فراهم می‌کند و شکر، شیرینی و رطوبت لازم را به کیک می‌بخشد. بکینگ پودر، کیک را پف می‌دهد؛ در حالی که تخم مرغ نمی‌گذارد کیک از هم بپاشد. شیر و روغن هم رطوبت و چربی لازم کیک را فراهم می‌کنند. علاوه بر این مواد اولیه، افراد می‌توانند به دلخواه خود از طعم دهنده‌هایی مانند عصاره وانیل و شکلات هم استفاده کنند.

طرز تهیه کیک وانیلی در سولاردام

How to make vanilla cake in Solardam

طرز تهیه کیک در سولاردام از نوع وانیلی آن به شرح زیر است.

  • ابتدا آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط و سپس روغن و شکر را به مخلوط اضافه کنید.
  • تخم مرغ‌ها را به مایع کیک اضافه کنید و آن را با همزن یا به صورت دستی مخلوط کنید. سپس وانیل و شیر را اضافه کنید و مخلوط را ورز دهید تا به حالت کش‌دار و یکدست درآید. مخلوط را در یک ظرف مخصوص پخته کیک در سولاردام بریزید.
  • حالت کانوکشن سولاردام را انتخاب کنید و دکمه enter را بزنید.
  • دمای مورد نظر خود را برای پخت کیک انتخاب کنید. بهتر است این دما بین ۱۶۰ تا ۱۶۵ درجه سانتی‌گراد باشد.
  • اجازه دهید سولاردام به دمای مورد نظر برسد؛ سپس زمان پخت را تعیین کنید. زمان پخت کیک وانیلی در سولاردام، بهتر است ۳۰ دقیقه باشد.
  • مایع کیک را درون دستگاه قرار دهید و دکمه استارت را بزنید.
  • پس از گذشت ۳۰ دقیقه، کیک وانیلی را با فرو کردن یک خلال دندان در آن آزمایش کنید. اگر مایع کیک به خلال دندان چسبید، یعنی کیک به زمان پخت بیشتری (معمولا ۱۰ دقیقه) نیاز دارد. در غیر این صورت، کیک را از دستگاه خارج کنید.
  • اجازه دهید کیک سرد شود و سپس آن را تزیین یا میل کنید.

طرز تهیه کیک شکلاتی در سولاردام

How to make chocolate cake in Solardam

طرز تهیه کیک در سولاردام از نوع شکلاتی آن به شرح زیر است:

  • یک قالب کیک سیلیکونی 22 سانتی‌متری قابل استفاده در سولاردام را با کمی روغن چرب کنید و یک دایره کاغذ روغنی را کف آن قرار دهید.
  • شکر، آرد، کاکائو و بکینگ پودر را در ظرفی با هم مخلوط کنید. در ظرفی دیگر روغن، تخم مرغ، وانیل و 100 میلی‌لیتر آب داغ را با همزن بزنید تا مخلوط شوند.
  • مواد مایع را به مواد خشک اضافه و کاملا مخلوط کنید تا خمیری بدون گلوله و یک دست حاصل شود. مخلوط را در قالب کیک بریزید و به آرامی ضربه بزنید تا حباب‌های هوای آن بیرون بیایند.
  • سولاردام را روی حالت کانوکشن قرار دهید و به دمای 160 تا 165 درجه سانتی‌گراد برسانید. سپس کیک شکلاتی را به مدت 30 دقیقه درون آن قرار دهید.
  • پخته شدن کیک را با فشار دادن یک خلال دندان در وسط آن بررسی کنید: اگر تمیز بیرون آمد، کیک آماده است.
  • اجازه دهید کیک به مدت 5 دقیقه دیگر در سولاردام بماند، سپس کیک را بردارید و روی توری خنک‌کننده قرار دهید.
  • شکلات را با نیم توان (600 وات) به مدت تقریبی 2 دقیقه در سولاردام قرار دهید و هر 30 ثانیه یکبار هم بزنید. خامه را به شکلات اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا یکدست و براق شود.
  • وقتی کیک خنک شد، مخلوط شکلاتی را روی آن بمالید و سپس در یخچال قرار دهید. کیک بعد از دو ساعت، آماده میل کردن است.

طرز تهیه کیک هویج در سولاردام

طرز تهیه کیک در سولاردام از نوع هویج آن به شرح زیر است:

  • آرد، شکر، دارچین و هویج را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید و سپس روغن و تخم مرغ را به آن اضافه کنید.
  • کف قالب مخصوص کیک سولاردام را با کاغذ روغنی بپوشانید و مخلوط کیک هویج را روی آن بریزید.
  • کیک هویج را در حالت کانوکشن سولاردام در دمای 160 درجه و به مدت 30 دقیقه بپزید.
  • کیک را به مدت 5 دقیقه روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شود.
  • پنیر خامه‌ای و کره را هم بزنید تا کاملا یکدست شود. پودر شکر و عصاره وانیل را کم‌کم به آن اضافه کنید و هم بزنید. روی کیک هویج را با این مخلوط که فراستینگ نام دارد، تزیین کنید.
  • کیک را در یخچال قرار دهید و پس از دو ساعت میل کنید.

فوت و فن‌های پخت کیک در سولاردام

پخت کیک در سولاردام یک روش سریع و راحت به شمار می‌رود. با این حال، طرز تهیه کیک در سولاردام با فوت و فن‌هایی همراه است که دانستن آن‌ها به شما کمک فراوانی می‌کند. در اینجا، به مهم‌ترین فوت و فن‌های پخت کیک در سولاردام اشاره می‌کنیم.

  • قالب کیک باید کاملا مناسب سولاردام باشد. ضمنا عمق قالب نباید خیلی زیاد یا خیلی کم باشد.
  • دمای پخت کیک در سولاردام باید کاملا دقیق اندازه‌گیری شود.
  • مخلوط خمیر کیک نباید بیش از حد مخلوط شود. چرا که این کار باعث به وجود آمدن بافتی سفت و لاستیکی خواهد شد.
  • تخم مرغ‌ها را قبل از اضافه کردن مایع کیک خوب هم بزنید. این کار موجب ایجاد بافتی سبک و مطبوع در کیک شما خواهد شد.
  • برای اطمینان از یکنواخت شدن کیک در سولاردام حتما از حالت کانوکشن استفاده کنید. در غیر این صورت باید کیک را در نیمه پخت، بچرخانید.
  • قبل از میل کردن یا برش زدن کیک حتما به آن اجازه دهید تا کاملا خنک شود. این کار هم طعم و مزه کیک را افزایش می‌دهد و هم از خراب شدن شکل آن جلوگیری می‌کند.

معرفی انواع قالب کیک مناسب برای سولاردام

استفاده از قالب مناسب برای پخت کیک در سولاردام بسیار مهم است. در حال حاضر، انواع مختلفی از قالب کیک مانند قالب‌های سیلیکونی، شیشه‌ای و سرامیکی وجود دارد.

قالب‌های سیلیکونی انعطاف‌پذیر، نچسب و مقاوم در برابر حرارت هستند. قالب‌های شیشه‌ای مانند پیرکس یا کورنینگ نیز انتخاب مناسبی برای طرز تهیه کیک در سولاردام محسوب می‌شوند. این قالب‌ها به امواج سولاردام اجازه رسیدن به تمام نقاط کیک را می‌دهند. قالب‌های سرامیک مانند ظروف سنگی یا چینی نیز انتخاب خوبی هستند. این قالب‌ها حرارت را به خوبی حفظ و سطح بیرونی کیک را ترد می‌کنند.

توجه به اندازه و شکل قالب نیز اهمیت دارد. قالب باید به راحتی در سولاردام شما قرار گیرد. همچنین فضای کافی برای بالا آمدن یا پف کردن کیک در طول پخت باقی بگذارد. ضمنا استفاده از قالب‌های فلزی کیک در سولاردام توصیه نمی‌شود. زیرا ممکن است باعث ایجاد جرقه و آسیب به سولاردام شما شود. برای انجام تعمیرات سولاردام می توانید از کارشناسان کاردون کمک بگیرید

سوالات متداول

بهترین نوع کیک برای پخت در سولاردام را باید کیک وانیلی دانست؛ چرا که طرز تهیه آن، ساده است.

زمان پخت کیک در سولاردام معمولا ۳۰ دقیقه خواهد بود. البته گاهی اوقات ممکن است به چند دقیقه زمان اضافی نیاز داشته باشد.

آخرین مطالب مرتبط

سوال و نظر خود را بیان کنید

0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها